Retouren

Retourneren en omruilen van apparatuur
Helaas kan het voorkomen dat u een apparaat wilt retourneren ondanks dat wij er alles aan doen om u via onze website te informeren over de apparatuur. Mocht een apparaat desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Na aankoop heeft u hiervoor 14 dagen de tijd voor. Je zult dan het betaalde bedrag minus 25% bestel en verzendkosten retour ontvangen op de bankrekening waarmee ook het bedrag is betaald.

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden:
Artikelen, die je via Mediqlasers hebt gekocht, kunnen worden geruild en/of retour genomen, mits: Deze artikelen uiterlijk binnen veertien (14) dagen na ontvangst worden geretourneerd in ongebruikte staat.

  1. De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, niet gebruikt, onbeschadigd, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden geretourneerd. Mocht het geretourneerde product niet aan deze voorwaarden voldoen dan zijn wij niet verplicht om het aankoopbedrag te vergoeden. 
  2. Mediqlasers  accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 
  3. Je hebt de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst voldoen, en eventuele schade, gebreken en of afwijkingen aan Mediqlasers te melden. 
  4. Indien een artikel niet aan de overeenkomst voldoet en tijdig door de klant met opgaaf van redenen bij ons is aangemeld, heeft de klant recht op vervanging of herstel van het ontbrekende. 
  5. Je retour zal na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. 
  6. De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen ten alle tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.

Uitsluiting van herroepingsrecht
Uitgesloten van retour en omruiling zijn: 

  1. Verbruiksartikelen met houdbaarheid datum
  2. Op maat gemaakte producten en/of aanpassingen aan product in opdracht van de klant
diode powerlaser Q12 ultra power

#POWERLASER

Diode ice powerlaser ontharen

Bekijk de diodepowerlasers van MEDIOQPOWERLASERS

ladylift v5 perfect white

#VAGINA VERJONGING

Vagina verjonging

Pijnloos en effectief met de Lady-
lift HIFU techniek

mediqlasers medioq v10 uit met medioqlogo

#MEDYAG TATTOO VERWIJDERING

Tatoeage verwijderen

Bekijk de Nd YAG Lasers van
MEDYAG