Ontharingstechnieken en door de bomen het bos niet meer zien

Ontharingsapparatuur, en door de bomen het bos niet meer kunnen zien komt helaas veel voor: er zijn veel aanbieders, toestellen en zelfs technieken. Als u geen hoge kosten wilt maken om een ​​ontharingsapparaat met slechte prestaties te kopen, wat leidt tot geen verkoop of een slechte reputatie voor u, neem dan 10-15 minuten de tijd om de volgende inhoud te lezen. Het zal in detail beschrijven wat voor soort ontharingsapparatuur echt effectief zal zijn, evenals de belangrijkste punten over hoe te identificeren bij aankoop, wat u meer omzet zal opleveren en een luidere reputatie op de schoonheidsmarkt zal krijgen.

Wij geloven dat alle wijze ondernemers zeker een goede laserapparatuur zullen willen gebruiken om langdurige voordelen te behalen, maar radeloosheid wordt gecreeerd door de overdreven marketing-informatie en uiterst commercieel ingestelde adviseurs. Daarom brengen we verschillende technieken op het gebied van ontharen in kaart:

Momenteel de meest populaire ontharingsmethoden op de markt: IPL, ELOS SHR en  diodelaser ontharen.

A. Ongeacht kleurlicht, composietlicht of foton, hun officiële naam wordt IPL genoemd, wat eigenlijk dezelfde betekenis heeft. IPL wordt intens pulserend licht genoemd. , is een breedband zichtbaar composietlicht samengesteld uit verschillende golflengten, samengesteld uit zichtbaar licht en infrarood licht, het golflengtebereik van 400-1200 nm.

B.Photon ontharing is onderverdeeld in drie soorten: IPL, E-Light en OPT. In feite, beschrijf kort dat IPL de eerste generatie is, E-light is een verbeterde versie van IPL, behoort tot de tweede generatie, OPT is een verbeterde versie van E-light. , behorend tot de derde generatie. De pure foton-ontharingstechnologie is al lang geëlimineerd, nu op de markt meestal wordt de OPT haarverwijder toestel gebruikt.

Het meest directe verschil tussen E-light en OPT is de “flat top square wave”-technologie. Met deze technologie is de meest intuïtieve vooruitgang het besparen van een groot gebied ontharingstijd, oorspronkelijk is het E-licht dezelfde bewerking van de sondekristaldoorsnede gestempeld; hoewel OPT een glijdende duw is, kunt u het haar op één volledig been of handvat verwijderen. Daarom is OPT efficiënter, comfortabeler dan E-light en niet zo pijnlijk als E-light. Ook het aantal behandelcycli wordt relatief verkort. Het kan gezegd worden dat OPT de eerste keuze is in ontharingstoestellen voor intense pulsed light-technologie.

Laser:
Lasers zenden slechts licht uit in één golflengte, met als nieuwste ontwikkeling: 3 golflengten: de triple wave, die coherent en gecollideerd is (alle fotonen en lichtgolven planten zich parallel in dezelfde richting voort). Het is specifiek geoptimaliseerd voor een onderdeel van de huid (haarzakje), dus laserontharing is beter dan intens gepulseerd licht.

De factor met betrekking tot het effect is de geabsorbeerde effectieve energie. Hoge energie, korte golflengte, maar geen absorptie door de melanine van de haarzakjes, heeft geen zin voor ontharing. Klinische experimentele gegevens tonen aan dat de laser op 808 nm of 810 nm moet zijn en dat de IPL 640 nm moet overschrijden, dan zullen ze een efficiëntere ontharing bereiken. .

Vanwege de eigen kenmerken van het sterke gepulseerde licht van zijn eigen multi-golflengte breedband gepulseerde lichtbron, heeft sterk gepulseerd licht een effect, maar het effect is slecht en het effect is langzaam, slechts een deel van het licht wordt door het haar geabsorbeerd follikel.

Laser kan echter nauwkeurig worden geabsorbeerd door de haarzakjes en heeft geen invloed op andere weefsels van de huid, helemaal met de nieuwe triple wave techniek waarbij 3 nauwkeurige golflengten exact de haarwortels bereiken die vernietigd moeten worden.

Ontharingseffect: Diode Laser 808 > OPT > E-light > IPL
De toepassing van IPL voor directe ontharing is zeer uitdagend omdat het een lagere werkzaamheid en nadelige huideffecten kan hebben. De lichtbron is niet erg zuiver en bevat veel soorten licht zoals ultraviolette stralen. In medische toepassingen worden filters gebruikt om schadelijk licht te filteren. Als het filter echter te lang wordt gebruikt of de kwaliteit van het filter niet gekwalificeerd is, is het heel gemakkelijk om directe huidpigmentatie, neerslag, roodheid en blaarvorming door ongefilterde ultraviolette stralen in de behandeling te veroorzaken. Omdat het meerdere golflengten van 475nm-1200nm bevat, is de energie niet geconcentreerd, het ontharingseffect is niet erg goed en de kleurverzadiging is gemakkelijk op te treden, dus het wordt geleidelijk vervangen door de diodelaser.

Daarom zal uiteindelijk ontharing met diodelaser met triple wave techniek ons inziens geleidelijk andere ontharingsmethoden vervangen met het effect en de reputatie. Dit is dan ook de reden dat wij enkel diode powerlasers aanbieden voor ontharen.

Heeft u vragen hierover welk toestel het meest geschikt is voor u, neem dan vrijblijvend contact met ons op per chat, email of telefoon of maak een afspraak voor een demo in Den Haag, wij helpen u graag verder.