Hoe kiest u een goede leverancier van uw laser?

Het gaat bij een laser niet om het uiterlijk en de (bijzonder hoge of lage) prijs, maar om de behandeling en de resultaten, ons inziens.
Bij de keuze van laserapparatuur is het resultaat van de behandeling, de behandeling zelf en de service de belangrijkste overweging. Sommige lasertoestellen hebben vooral een hogere prijs en erg enthousiaste verkopers. Wij leggen graag meer uit over 2 belangrijke aspecten bij het kiezen van uw laserapparatuur.

Ten eerste, de techniek van uw laser:

Bij de keuze van uw laser apparatuur is het de techniek de belangrijkste overweging, welke techniek wordt gebruikt en met welke kracht. Bijvoorbeeld op het gebied van diodelasers zijn veel gradaties. Krachtige toestellen met daarbij voldoende koeling voor een comfortabele behandeling zijn hierbij cruciaal. Maar ook de spotformaten (het formaat van de uitgang van de laser) en gebruiksgemak spelen een grote rol en het allerbelangrijkst: kracht. Wat is de input (machine power) dit zit tussen de 1800 en 3600 watt bij onze toestellen en output power, bij onze toestellen tussen de 1000 tot maar liefst 1800 watt dankzij 18 laserbarren. Op het gebied van krachtige lasers is dit echt uitzonderlijk.  Met deze krachtige lasers blijft u de concurrentie een stap voor. En daarom werken wij bijvoorbeeld met Medioq power diodelasers. Krachtige triple wave toestellen met grote spotsizes, bieden het antwoord voor de vraag van ontharingsbehandelingen van deze tijd. Goedkope toestellen (soms nog niet eens goedkoop) worden vaak aangeboden zonder alle specificaties, praten over een machine power van 2000 terwijl dit in vergelijking met onze krachtige toestellen erg laag is. Bijvoorbeeld het belangrijkste: machine power en output power van de laser i.cm. triple wave. Dit is vergelijkbaar met de motor van een auto, het moment dat dit achterwege wordt gelaten weet u niet hoe krachtig uw machine daadwerkelijk is. Vergelijk dus altijd de input en de output power van een toestel. Is hier geen duidelijk antwoord op dan weet u al voldoende.

Ten tweede: de leverancier

Een leverancier dient u te adviseren op basis van uw wensen en uw situatie, en niet op basis van een verkoopbonus. Daarnaast is het prettig om een partner te hebben die met u meedenkt over de oplossingen voor uw wensen. Niet alleen op het gebied van apparatuur, maar ook financiering, marketing, sales, ondernemers expertise, en garantie. Daarom bieden we bij Mediqlasers niet alleen de apparatuur, maar geven wij standaard training bij elk toestel, en leggen we praktijk situaties uit waar u tegenaan kunt lopen, u kunt bijvoorbeeld ook een middag praktijk ervaring op doen met een behandelspecialiste. Daarnaast brengen verschillende financieringsmogelijkheden in kaart (geheel vrijblijvend)  maar denken en doen we ook met u mee op het gebied van marketing en sales. Vraag naar voorbeelden van websites & marketing wat we bij klanten hebben gerealiseerd en wat we voor u kunnen betekenen. En wat gebeurt er in geval van nood bij een defect toestel? Wij verlenen standaard 2 jaar garantie op onze apparatuur, repareren bij u op locatie of in onze reparatie studio en hebben leentoestellen tot uw beschikking.

Pas op voor Copycats leveranciers en apparatuur

Tegenwoordig zijn er steeds meer copycats, leveranciers die nagemaakte apparatuur aanbieden gebaseerd op gerenommeerde merken. Toestellen zien er aan de buitenkant hetzelfde uit, soms zelfs met logo en software, echter in het toestel zitten NIET dezelfde onderdelen en worden niet dezelfde resultaten behaald of, zijn niet van een lange levensduur verzekerd. Merkloze apparatuur of nagemaakte apparatuur is NIET hetzelfde als merken die al jarenlang bestaan.  De prijzen zijn vaak een fractie van het originele merk. Wij zijn bijvoorbeeld leverancier van Medioq Power diodelasers het enige merk voor Power diodelasers, en wij werken hier al vele jaren mee, hier verlenen wij service en garantie op, standaard 2 jaar omdat wij dit merk, de kwaliteit en service kennen en alle onderdelen in huis hebben voor deze apparatuur.

 

Bent u benieuwd wat Mediqlaser kan betekenen op het gebied van laserapparatuur voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op per chat, email, telefoon of maak een afspraak voor een demonstratie in Den Haag.

diode ice laser leasen
nep diode laser