Hoe kiest u een goede leverancier van uw laser?

Het gaat bij een laser niet om het uiterlijk en de (bijzonder hoge of lage) prijs, maar om de behandeling en de resultaten, ons inziens.
Bij de keuze van laserapparatuur is het resultaat van de behandeling, de behandeling zelf en de service de belangrijkste overweging. Sommige lasertoestellen hebben vooral een hogere prijs en erg enthousiaste verkopers. Wij leggen graag meer uit over 2 belangrijke aspecten bij het kiezen van uw laserapparatuur.

Ten eerste, de techniek van uw laser:

Bij de keuze van uw laser apparatuur is het de techniek de belangrijkste overweging, welke techniek wordt gebruikt en met welke kracht. Bijvoorbeeld op het gebied van diodelasers zijn veel gradaties. Krachtige toestellen met daarbij voldoende koeling voor een comfortabele behandeling zijn hierbij cruciaal. Maar ook de spotformaten (het formaat van de uitgang van de laser) en gebruiksgemak spelen een grote rol. Daarom werken wij bijvoorbeeld met Medioq power diodelasers. Krachtige triple wave toestellen met grote spotsizes, bieden het antwoord voor de vraag van ontharingsbehandelingen van deze tijd.

Ten tweede: de leverancier

Een leverancier dient u te adviseren op basis van uw wensen en uw situatie, en niet op basis van een verkoopbonus. Daarnaast is het prettig om een partner te hebben die met u meedenkt over de oplossingen voor uw wensen. Niet alleen op het gebied van apparatuur, maar ook financiering, marketing, sales, ondernemers expertise, en garantie. Daarom bieden we bij Mediqlasers niet alleen de apparatuur, maar geven wij standaard training bij elk toestel, en leggen we praktijk situaties uit waar u tegenaan kunt lopen, u kunt bijvoorbeeld ook een middag praktijk ervaring op doen met een behandelspecialiste. Daarnaast brengen verschillende financieringsmogelijkheden in kaart (geheel vrijblijvend)  maar denken en doen we ook met u mee op het gebied van marketing en sales. Vraag naar voorbeelden van websites & marketing wat we bij klanten hebben gerealiseerd en wat we voor u kunnen betekenen. En wat gebeurt er in geval van nood bij een defect toestel? Wij verlenen standaard 2 jaar garantie op onze apparatuur, repareren bij u op locatie of in onze reparatie studio en hebben leentoestellen tot uw beschikking.

Bent u benieuwd wat Mediqlaser kan betekenen op het gebied van laserapparatuur voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op per chat, email, telefoon of maak een afspraak voor een demostratie in Den Haag.

diodelaser leasen kopen