Laser huren of leasen

Een laser apparaat huren of leasen biedt financiële flexibiliteit. Snel beslissen om te investeren in nieuwe laser apparatuur kan een grote voorsprong op uw concurrentie realiseren, bijvoorbeeld met ons nieuwste diode powerlaser toestel, maar soms laat het budget van de dag dit niet toe. Mediqlasers kan helpen met een gespreide betaling van deze omzet verhogende behandelingen. Met ons Huurkoopplan kunt u de betaling van uw nieuwe lasertoestel inclusief installatie spreiden over een langere periode. Hierdoor kunt u over de nieuwste laserapparatuur beschikken om het rendement van uw clinic verder uit te breiden, maar verdeelt u de kosten over een vooraf afgesproken periode.

 

Mediqlasers heeft twee voordelige oplossingen: huren/huurkoop of leasen.

 

Laser apparaat huren /leasen, ook in België.

 

Vanaf slechts €199,99 tot €999,99 per maand en een eenmalige borg (vanaf €999,-) kunt u een tattoo verwijder laser apparaat  huren of voor een extra toeslag het diode ice laser met meerdere functies 2 jaar huren/huurkopen (klik hier) of 3 tot 5 jaar leasen in Nederland en België kunt u bij Mediqlasers terecht. Zonder borgstelling is het onmogelijk een apparaat te huren/kopen en blijft leasen over, maar wilt u na deze proefperiode van een jaar uw laserapparaat kopen? Dan trekken we de betaalde huurbedragen en borgsom van het aankoopbedrag af. Wilt u na een jaar de huur voor het laser apparaat opzeggen? Dan krijgt u de borg van uw toestel teruggestort op uw bankrekening, mits het laser apparaat geretourneerd wordt in overeenkomst met de gemaakte afspraken. Zo is het voor u en uw beautysalon mogelijk om het apparaat voor een langere periode te gebruiken zonder enig risico. Uiteraard is de cursus inbegrepen zodat u een certificaat ontvangt. Dus waarom huren als u kunt huurkopen en eigenaar kunt worden? Wilt u meer informatie over het huurkopen van een laserapparaat? Wilt u een laser-toestel huren voor korte termijn, dan is dat ook mogelijk bij Mediqlasers.

 

“Huren/huurkoop bij Mediqlasers maakte diode powerlaser ontharen mogelijk voor mijn salon, zonder een financiering van een gigantisch bedrag voor 5 jaar af te moeten sluiten, en daar ben ik blij mee” aldus salon eigenaresse Liesbeth.

laser apparaat leasen, uiteraard ook in België.

Bij het leasen van een laserapparaat betaalt u een vast bedrag per maand voor 2, 3 of 5 jaar aan onze lease partner. Dit kan al vanaf 299,99 euro per maand. Op deze manier kunt u met 2 behandelingen per maand al winst te draaien. Zo blijft het laagdrempelig en eenvoudig om te beginnen met het uitvoeren van laserbehandelingen.

 

Laser uitproberen met de Laser-try-out.

Wilt u eerst kijken of laserbehandelingen iets is voor uw onderneming zonder lange termijn verplichtingen? Ga dan voor onze Laser-Try-Out, waarbij u 3 maanden een pro lijn lasertoestel kunt uitproberen vanaf slechts €499,- euro per maand. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden voor u. Helaas kunnen we deze service niet aanbieden voor onze power diodelasers.

Voordelen leasen via onze leasemaatschappij

✓ Niet in één keer een grote investering.
✓ Laag maandbedrag.
✓ Vooraf weten waar u aan toe bent.
✓ Mogelijk fiscaal voordeel.
✓ Eenvoudig en snel.

 

Voordelen huurkopen

✓ Aanbetaling slechts 25% – 75%
✓ Looptijd 24 maanden.
✓ Vooraf weten waar u aan toe bent.
✓ Geen rente kosten
✓ Eenvoudig en snel.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op per chat, email of telefoon!

diode powerlaser Q12 ultra power

#POWERLASER

Diode ice powerlaser ontharen

Bekijk de diodepowerlasers van MEDIOQPOWERLASERS

ladylift v5 perfect white

#VAGINA VERJONGING

Vagina verjonging

Pijnloos en effectief met de Lady-
lift HIFU techniek

mediqlasers medioq v10 uit met medioqlogo

#MEDYAG TATTOO VERWIJDERING

Tatoeage verwijderen

Bekijk de Nd YAG Lasers van
MEDYAG